APOCALYPTICA: Life Burns Tour dvd

Arvio julkaistu Soundissa 08/2006.
Kirjoittanut: Petri Silas.
Eicca Toppinen on varmaankin taikuri. Miten muuten selittyy Apocalyptican ura ja maailmansuksee? Tälläkin dvd:llä hän, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen, Antero Manninen ja Mikko Sirén astelevat Düsseldorfissa niin innokkaan yleisön eteen, ettei voi kuin ihmetellä. Etenkin 2001 ilmestyneen Live-dvd:n rinnalle asetettuna Life Burns Tour hämmästyttää. Gimmick-arvo on haipunut aikoja sitten ja lainabiisien määrä vähennyt ratkaisevasti. Voiton avaimet eivät voi olla muualla kuin sinnikkyydessä ja kestävässä omassa materiaalissa.

Arvio

APOCALYPTICA
Life Burns Tour dvd
SonyBMG

Eicca Toppinen on varmaankin taikuri. Miten muuten selittyy Apocalyptican ura ja maailmansuksee? Tälläkin dvd:llä hän, Perttu Kivilaakso, Paavo Lötjönen, Antero Manninen ja Mikko Sirén astelevat Düsseldorfissa niin innokkaan yleisön eteen, ettei voi kuin ihmetellä.

Etenkin 2001 ilmestyneen Live-dvd:n rinnalle asetettuna Life Burns Tour hämmästyttää. Gimmick-arvo on haipunut aikoja sitten ja lainabiisien määrä vähennyt ratkaisevasti. Voiton avaimet eivät voi olla muualla kuin sinnikkyydessä ja kestävässä omassa materiaalissa.

Konsertti saa seurakseen promo-videoita ja repparintapaisen paitsi bändin ensimmäiseltä USA:n turneelta maaliskuussa 2005, myös Repressed-biisin teosta. Rallikuskienglannin tai Eican, Matt Tuckin ja Max Cavaleran keskinäisen kehumisen asemesta olisi mieluummin katsellut Dave Lombardoa mättämässä rumpuja Apojen levyille. Tai Tsunami-konserttia, jonka vieraina kuultiin Ville Valoa ja Lauri Ylöstä.

Lisää luettavaa