BIOHAZARD: Reborn In Defiance

BIOHAZARD
Reborn In Defiance
Nuclear Blast

Viime vuoden alussa kaikki näytti vielä hyvältä Biohazardin leirissä. Bändi työskenteli uuden levyn parissa ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2005 Means To An Endin ja kasassa oli bändin alkuperäinen kokoonpano, parhaimmat ja myydyimmät levyt julkaissut nelikko kitaristi Bobby Hambelin palattua kuvioihin.

Kun Reborn In Defiance saatiin valmiiksi, basisti-laulaja Evan Seinfeld kuitenkin häippäsi bändistä “henkilökohtaisiin syihin” vedoten. Jos syntymäisillään olisi ollut loistava paluulevy, tuskinpa tällainen päätös olisi käynyt mielessä. Huivipää jatkaa vastedes Attika7-kokoonpanossa muun muassa Static-X:ssä soittaneen ja nykyään myös Soulflyn riveihin kuuluvan Tony Camposin kanssa ja Biohazard jatkaa keikkailua ainakin toistaiseksi uuden laulajan voimin.   

Biohazard on julkaissut varmasti huonompiakin levyjä, mutta kyllä Reborn In Defiancen kappalemateriaalista silti aika ankea vaikutelma jää. Levy sisältää paljon tavaraa, mutta totuttuun tapaan ainoastaan pari biisiä (Decay ja Reborn) erottuu harmaasta joukosta. Hambelin soolot ovat kaikesta huolimatta mukavaa kuultavaa.