BITCH ALERT: I Can Feel Your Bones

BITCH ALERT
I Can Feel Your Bones
Gaga Goodies

Jo neljänteen albumiinsa ehtineen Bitch Alertin tarkoitusta on jo pitkään perusteltu lupaavan brittisuosion kautta, jonka laajuus tosin kasvaa toiseen potenssiin todellisuuden ja tiedottamisen välissä. Provosoimista rakastavalle brittimedialle Bitch Alert on ihanteellinen tapaus. I Can Feel Your Bones -kiekko jatkaa bändille ominaista räyhäämistä, mutta nyt teksteissä esiin nouseva herkkyys on onneksi tasapainottamassa tuskallisen yksiulotteista meuhkaamista.

I Can Feel Your Bones -paketti on selkeästi Bitch Alertin paras levy tähän asti. Silti sitä kuunnellessa ahdistaa, sillä se olisi voinut helposti olla paljon parempikin. Biisejä enemmän sopii syyttää 80-luvun suomirock-asetuksiin homehtunutta tuotantoa Etelämantereelle asti kaikuvine rumpuineen. Heinien angsti on nyljetty vereslihalle asti, mutta All Wrong -biisin lisäksi kovin monta kertaa se ei saa kuulijaa kumppaniksi symppaamaan. Would You Be My Mental Big Sister, June? -pelleily vetää typeryydellään maton alta juuri, kun on tyytyväisenä pannut merkille yhtyeen väkisin mukanaan pitämän nenäkkyyden vähentyneen alkuajoista.

Suunta Bitch Alertilla on oikea, mutta kesken matkaa kantti on loppunut triolta kesken. Tätä rataa kiertämällä bändi ei tule koskaan pääsemään eroon Hole-vertauksista.