HEFNER: The Fidelity Wars

Arvio julkaistu Soundissa 08/1999.
Kirjoittanut: Tero Alanko.
Hefner on kitarapop-trio, joka saa lohtunsa kirjoittamalla alakuloiset laulunsa sellaisten sunnuntaipäivien turhautuneista tunnelmista, kun lauantai-iltana mukaan houkuteltu nainen on lähtenyt jättämättä puhelinnumeroa, likaiset lakanat on laitettu pyykkikoriin, päätä särkee eikä ole mitään tekemistä.

Arvio

HEFNER
The Fidelity Wars
Too Pure

Hefner on kitarapop-trio, joka saa lohtunsa kirjoittamalla alakuloiset laulunsa sellaisten sunnuntaipäivien turhautuneista tunnelmista, kun lauantai-iltana mukaan houkuteltu nainen on lähtenyt jättämättä puhelinnumeroa, likaiset lakanat on laitettu pyykkikoriin, päätä särkee eikä ole mitään tekemistä. Heidän toisen albuminsa pelkistetty soundi kolisee hieman samalla tavalla kuin Violent Femmesin esikoislevy, mutta Hefnerin musiikissa ei ole nousuhumalaista riehakkuutta edes hetkittäin, vaan melodiat pikemminkin laahustavat eteenpäin.
Hefnerin musiikkiin on selvästikin kylvetty siemen, joka saattaa vielä jonain päivänä kasvaa todella koskettavaksi materiaaliksi. Heistä vain yhdellä on silmälasit.

Lisää luettavaa