MR TWIN SISTER: Mr Twin Sister

MR TWIN SISTER
Mr Twin Sister
Infinite Best

Brooklynilaisen Mr Twin Sister -poppoon (joka tunnettiin aikaisemmin ilman Mr-etuliitettä) toinen pitkäsoitto on hämmentävä cocktail coolia elektropoppia ja retrohtavaa pehmofunkkia. Imelät diskojousitaustat tuovat mieleen 1970-luvun lopussa aikuisviihdealalta New Yorkin tanssikeisariksi siirtyneen Dennis Parkerin hittipotpurin. Assosiaatiota vahvistavat vielä aerobicmaisesti tamppaavat treenirytmit ja pinnallisuuttaan ulvovat syntetisaattorit. Saksofonisoolotkin raikaavat riemastuttavan muovisesti.

Mr Twin Sister ei ole kuitenkaan pelkkä diskokopio, vaan ilojuoma on modernisoitu 2010-luvulle lisäämällä joukkoon aimo annos tyylitietoisen tummasävytteistä ja kaikuista elektropoppia. Tulos kuulostaakin samanaikaisesti sekä groovaavalta että synkältä, jopa uhkaavalta.

Auditiivista keitosta ryystää mielellään ensimmäiset neljä kappaletta, mutta sen jälkeen kappalemateriaali alkaa muuttua liian sekavaksi. Keskittymistä ei helpota kappaleiden pituus, sillä kammottavan yhdentekevä konejyystö 12 Angels on pitkä kuin kadotus − siis ainakin kuusi minuuttia.

Ikävän jälkimaun takia meinaakin unohtaa, että pirskeiden alkupuoli on varsin onnistunut. Viimeiset neljä kappaletta olisi tosin voinut jättää kuuntelematta kokonaan.