MUSHROOMHEAD: XX

MUSHROOMHEAD
XX
Universal

Kahdeksan jätkää pukeutuneina haalareihin, joihin on kirjoitettu bändin nimi. Maskit päässä. Kaikilla vasemmassa olkavarressa samanlaisella symbolilla merkitty nauha. Kuulostaa etäisesti tutulta…

Jumalauta, kuinka häikäilemättömäksi toisten maineella ratsastaminen on mennyt. Jokainen puulaaki tuntuu löytävän kyläkapakoista ja vajojen takaa kymmenkunta tarpeeksi typerää jannua kehittelemään "omaa" shokkiprojektiaan. Mudvaynen ja American Head Chargen kaltaisissa ällikkäpioneereissa olisi ollut jo riittämiin, mutta ei. Tattihattuja kehiin.

Onko jollekulle yllätys, että nämä usvapäät soittavat vahvasti nu-metal-vaikutteista hyppyytystä? Jos tiukalle vedetään, niin heput voivat väittää musiikkiaan enemmän industrial-henkiseksi ja kertoa korostavansa koskettimia eri malliin, mutta se on vain kosmetiikkaa. Slipknotin matkiminen ei riitä, vaan muutamassa biisissä häpäistään Panteraakin silmää räpäyttämättä. Aivan luokattomia esityksiä, joilla tuhlataan kaikkien aikaa. Säälittävintä on se, että laulaja voisi pärjätä hyvin oikeassa bändissä, mutta eipä taida tämän jälkeen kukaan porukkaansa huolia.

Jos paska ei haise, se on pilalla. Tätä ei viitsi edes käydä nuuskimaan.