PRESLEY BASTARDS: End Of Time

PRESLEY BASTARDS
End Of Time
Presley Bastards

Ihan suoraan alenevassa polvessa Elviksen sukua ei jyväskyläläinen Presley Bastards suinkaan ole. Siniset tohvelit on potkaistu jaloista ja rakkaus ei ole angstisten miesten mielestä hellää. Tunnotkin tulkitaan hardcoresta sisäistetyn koodiston avulla.

End Of Timen pitäisi olla Presley Bastardsin menolippu suomalaisen punk-liigan mestaruussarjaan, josta se jäi niukasti ulos …To The Last Breath -mini-cd:llä. Syvyyttä on tullut lisää, ja nyt ankaran kaahaustempon ja sen siivellä kulkevan emohuudon osaa yhdistää juuri tälle bändille kuuluvaksi omaisuudeksi. Muutama lantti tosin ollaan vielä velkaa Endstandin ja Manifesto Jukeboxin tienraivauskorvauksista. Toisaalta sydänalaa lämmittää, kun tietää Presley Bastardsin tunnistettavan varmasti suomalaiseksi yhtyeeksi maan rajojen ulkopuolellakin.

Kaihoa ja ahdistusta jää jaettavaksi kaikkien End Of Timen kuulijoiden kesken. Paint Them All With Heartsin ylidramaattinen pianointro ja Distress Messagen Niskalaukaus-jynkytys ovat äkkiä unohdettuja kömmähdyksiä.