STRATOVARIUS: Intermission

STRATOVARIUS
Intermission
Nuclear Blast

Stratovarius on parhaillaan tavallista pidemmällä tauolla, jota jotkut ovat ehtineet kritisoida liiankin pitkäksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että kolme vuotta ei ole enää tätä nykyä pitkä aika, joskin Stratovariuksen fanit ovat tottuneet odottamaan levyjä huomattavasti tiuhempaan tahtiin.
Onneksi sentään bändi muistaa väkeä Intermissionilla. Yhtyeen olisi ollut perin helppoa tyytyä pitkä päätyyn ja perään -tyyppiseen ratkaisuun julkaisemalla pelkistä hiteistä koottu pakkopala, mutta tuorein julkaisu osoittaa, että Stratovarius viitsii nähdä vaivaa myös tauolla. Esimerkiksi Timo Kotipelto lauloi vasta tämän vuoden puolella edelliseltä studiolevyltä yli jääneen kappaleen The Curtains Are Falling. Huomionarvoista on myös se, että levylle on liitetty Requiem, joka soi aikoinaan Stratovariuksen keikkojen alkunauhana.
Intermission pitää sisällään muutamia uusia raitoja sekä aiemmin muun muassa japsipainoksilla olleita kappaleita sekä covereita. Näin ollen levy on hyvää herkkua faneille ajankohtana, jolloin seuraavaa studiolevyä tiedetään odottaa tovi jos toinenkin. Ja vaikka kysymys on harvinaisuuksista, mistään ylijäämäraidoista ei ole kysymys. Bändin omat biisit ovat tuttua Strato-tasoa ja coveritkin (Rainbowin Kill The King ja I Surrender sekä Judas Priestin Bloodstone) on hyvällä maulla valittu.