WEEPING WILLOWS: Tomorrow Became Today

WEEPING WILLOWS
Tomorrow Became Today
Sony


The Rolling Stones teki aikoinaan version Time Is On My Sidesta, mutta sen sanoma sopisi paremmin Weeping Willowsille. Rajuimmankin rebelin testosteronituotanto kääntyy lopulta laskuun, mutta setämiehiksi syntyneet vain viilenevät vanhetessaan.

Siksi toisten kannattaa julkaista uutta musiikkia, toisten ei. Weeping Willowsille riittää, että laulut ovat lujaa tekoa, ja Magnus Frykbergin tuottamalla Tomorrow Became Todaylla ne ovat. Jos euroviisuissa soisivat tällaiset biisit, kaikki voittaisivat.

Tomorrow Became Today on kaunis vintagehenkisten laulujen mallisto. Wait For Love To Grow soulpoppaa enkelimäisen kepeästi, Every Haunted Night kelpaisi Roy Orbisonin laulukirjaan, I’d Do Anything For You henkii americanaa ja My Love Is Not Blind -single groovaa. Moderneimmalta kuulostaa nimiraita, joka voisi olla The Smithsin Bond-tunnari.

Weeping Willowsin seitsemäs on sykähdyttävä poplevy, joka saanee striimauspalvelujen mainokset kuulostamaan räikeiltä. Se saisi kuitenkin olla vähän rosoisempi. Soundi on niin skandinaavisen siisti, että Carlsonin aavistuksen savuinen crooner-tenorikin kuulostaa sitä vasten miltei syntiseltä.