Shiraz Lane, Highly Suspect, Antti Autio – tältä kuulostaa Soundin tämän viikon Parasta juuri nyt -soittolista

22.8.2019 18:05

Soundin Parasta juuri nyt on viikoittain päivittyvä Spotify-soittolista, jolta löytyvät raikkaat, tuoreet ja huomionarvoiset uutuusbiisit niin Suomesta kuin ulkomailta.

Shiraz Lane julkisti menneellä viikolla valmistelevansa kolmatta kokopitkäänsä ja vaihtavansa levy-yhtiötä Ranka Kustannuksen talliin. Koplan tuore Do You -sinkku tarjoilee modernia ja perinnetietoista hard rockia groovaavalla otteella. Kumartelemattoman tarttuvalla kertosäkeellä varustettu biisi jatkaa bändin yhteistyötä tuottaja Per Aldeheimin kanssa.

– Uskomme, että Do You on mainio jatkumo sille jutulle, joka alkoi rakentua jo edellisen Carnival Days -albumin myötä, työn jälki on vain noussut uudelle levelille joka tasolla. Do You on ensimmäinen maistiainen siitä, mitä tämä ryhmä on kokkailut salaa, ja toivomme että jengillä on mahdollisuus tekata mistä on kyse – voi olla, että jalat lähtevät alta, Shiraz Lanen leiristä kerrotaan.

Laulaja-lauluntekijä Antti Autio on tullut tutuksi sielukkaana biisinikkarina ja taitavana tarinankertojana. Autio julkaisi vast’ikään uuden Liikaa-sinkun, joka löytyy  artistin lokakuussa päivänvalon näkevältä kakkosalbumilta Pihalla tuulee taas. Pimeydestä tutun Pekka Nisun tuottama pianovetoinen kappale kasvaa askel askeleelta kohti korkeuksia korostaen Aution kertoman tarinan tuntoja.

Rouhean raapivasti soundistaan tuttu jenkkirock-yhtye Highly Suspect kulkee tulevalla kolmosalbumillaan MCID selvästi kokeilevampaan suuntaan. Uusi 16-niminen single tarjoilee yhtyeelle ei niin ominaisia elektronisia biittejä yhdistettynä riipaisevan omakohtaiseen tarinaan, jonka yhtyeen keulakuva Johnny Stevens tarjoilee modernin blues-miehen aitoudella. Mutta jos pelkäät ”tämänkin bändin myyneen itsensä”, kannattaa ottaa haltuun viime viikolla julkaistun tuplasinkun toinen puoli Upperdrugs, joka on juuri sitä Highly Suspectia mihin fanit alunperin rakastuivatkin.

Tämän kolmikon lisäksi Parasta juuri nyt -soittolistalle on valikoitunut (Mikko) Pykärin ja Nick Trianin yhteistuotos Pumped Up With Memories (poiminta Pykärin tuoreelta tuottaja-albumilta O), pian debyyttinsä julkaisevan Block Busterin yöllisiä urbaaneja seikkailuja, Tarkkailuluokka-sarjassamme esitellyn Unyan heijastuksia, City And Colour sekä monia muita huomionarvoisia uutuuksia.

Tältä kuulostaa Soundin tämän viikon Parasta juuri nyt -soittolista:

Lisää luettavaa