”Kaikki manaaminen on turhaa” – Reino Nordin rakensi hyvän mielen soittolistan

Koska välillä on hyvä muistaa myös elää.

Reino Nordin. Kuva: Andrei Kipahti

Sunnuntait ovat soittolistoja varten.

Muusikko-näyttelijä Reino Nordin julkaisi vastikään uuden, Kosketa-nimisen singlen.

Päätimme pyytää mieheltä Sunnuntaisoittaria, ja Reinon toimesta teemaksi valikoitui kuin itsestään positiivinen energia ja hyvä fiilis.

Tämähän käy!

”Tätä menoa tällä samalla listalla on ensi vuonna varmaan myös heviä.”

Mun musamaku on laajentunut viime aikoina hyvin paljon. Nykyään kuuntelen melkein mitä vain, kunhan siinä on hyvä melodia ja se antaa mulle energiaa. Moni näistä biiseistä on tosi henkilökohtaisia, niissä on paljon stooria mulle. Päivästä riippumatta mikä tahanasa näistä saa hymyn huulille ja energiatasot ylös. Listalta löytyy niin uusia hittejä kuin myös pari hieman vanhempaakin kappaletta.

Nykyään pyrin artistina ja miksen myös ihmisenäkin ottamaan vastaan ja välittämään avoimesti ja rehellisesti hyvää energiaa ja positiivista pilkettä. Olen jollain tapaa valaistunut ja tajunnut, että kaikki manaaminen on turhaa. Jos voin tehdä jotain hyvää itselleni ja muille, niin miksi käpertyä ennakkoluuloihin yhtään minkään suhteen? Tätä menoa tällä samalla listalla on ensi vuonna varmaan myös heviä, kun vaan pitää silmät auki kaikelle. Elämä on ihanaa kun on elossa, ja se on kaikki mitä meillä on.

Sunnuntaisoittari: Reino Nordinin Hyvän mielen sunnuntai

Kaikki jo aiemmin julkaistut Sunnuntaisoittarit löydät täältä.