150 000 kadonneesta Metallica-fanista, Bush Anthraxiin

Metallica on kantanut kortensa kekoon Morgan Harringtonin tapauksessa. Metallijättiläisen Charlottenvillen-keikalla viikko sitten vieraillut 20-vuotias opiskelijahan katosi konsertin yhteydessä, jouduttuaan eroon kavereistaan.

Aikaisemmin Harringtonin löytämiseen johtavista vihjeistä on luvattu 100 000 dollaria, mutta Metallican osanoton jälkeen palkiosumma on noussut jo 150 000 dollariin. Metallican laulajakitaristi James Hetfield on myös soittanut kadonneen fanin isälle ja kertonut bändin auttavan etsinnöissä kaikin mahdollisin tavoin.

Tapauksen tv-raportti löytyy täältä.

Anthraxin keulilla kahden keikan (Englannin Sonisphere ja Japanin Loud Park) ajan laulanut John Bush on puolestaan kertonut viihtyvänsä yhtyeessä hyvin.

– Soitamme ensi vuoden puolella muutamissa Soundwave-festivaalitapahtumissa Australiassa. Menneet keikat ovat sujuneet loistavasti, joten odotan tulevia vetojakin innoissani.

Anthraxissa jo vuosina 1992 – 2005 vaikuttanut Bush palasi orkesterin keulille viime kesänä, kun yhtyeen edellinen solisti Dan Nelson sai yllättäen lähtöpassit. Tämän odottamattoman käänteen vuoksi Anthrax perui muun muassa sovitut Suomen-keikat, mutta Englannissa järjestetyn Sonispheren lavalle newyorkilaisyhtye sentään nousi, suostuteltuaan John Bushin mukaan. Bush ei ole itse vielä puhunut virallisesta uudelleen liittymisestä Anthraxin riveihin, mutta se päätös ei liene kovin kaukana.

– John Bush tulee mitä luultavimmin laulamaan uudella Anthraxin albumilla, kitaristi Rob Caggiano sanoo.

Tämä mainittu levyhän on jo kertaalleen tehty, edellisen solistin Dan Nelsonin kanssa. Bushin osaksi tulee siis Nelsonin osuuksien uudelleen laulaminen.

– Homma ei vain toiminut Danin kanssa. Luulimme kaiken olevan hyvin, mutta lopulta yhteistyö ei vain toiminut, Caggiano luonnehtii tilannetta.