55-vuotias ei ole vielä kuollut – ennakkokuuntelussa Ghosts on TV:n kahden kappaleen albumi

12.5.2020 12:29

Miksi tehdä asiat pienimuotoisesti ja perinteisiä kaavoja noudattaen, jos ne voi tehdä toisellakin tapaa? Näin tuntuu helsinkiläinen Ghosts on TV tuumanneen debyyttilevyä tehdessään. I Am Not Dead, I Am 55 Today -albumilla on nimittäin tasan kaksi kappaletta, mutta pituutta julkaisulla on silti 40 minuuttia. Nyt ei siis haeta parin minuutin radiohittejä.

Postrock-osastolla operoivan Ghosts on TV:n levy julkaistaan virallisesti 15. toukokuuta, mutta Soundin lukijat pääsevät tutustumaan tuotokseen jo nyt. Kuuntele siis alapuolelta, millaisia hypnoottisia kitarakuvioita ja äänivalleja orkesteri on saanut aikaiseksi. Levyn julkaisukonsertti tapahtuu livestreamina 17.5. Artclubilta, lisätietoja tapahtumasta löytyy täältä.

”Levy on yhtenäinen teos, jossa nähdään asiat sellaisinaan, hyväksytään, antaudutaan ja lopulta saavutetaan tyyneys. Muutos ei tapahdu ympäristön muovaamisessa vaan omassa perspektiivissä. Motiivina ei ole ole järkkymättömyys vaan heittäytyminen, jolle levy tietyssä mielessä on ylistys. Koen tämän olevan tunteellisin ja elämäniloisin julkaisumme tähän mennessä”, kirjoittaa kitaristi Laura Salmenkallio tiedotteessa. Ja tältä se julkaisu kuulostaa:

Lisää luettavaa