70-vuotiaalta Alice Cooperilta kysyttiin, milloin hän aikoo jäädä eläkkeelle – laulajalla oli napakka vastaus valmiina

7.5.2018 14:32

Mitä tekevät useimmat 70-vuotiaat? Katsovat telkkarista uutisia ja vanhoja uusintoja? Tekevät ristisanatehtäviä? Köllöttelevät eläkkeellä ja lukevat dekkareita? Alice Cooper ei ainakaan tällaisia aktiviteetteja kaipaa: hän aikoo jatkaa esiintymistä vaikka hautaan saakka, mikäli kysyntää vain riittää.

NME uutisoi Cooperin radiohaastattelusta, jossa Cooperilta kysyttiin, voisiko hän harkita eläkkeelle jäämistä nyt, kun 70 ikävuotta on tullut mittariin. Laulaja vastasi oikopäätä, ettei sellaisille suunnitelmille ole mitään tarvetta.

”Olen sanonut tästä aiheesta aina näin: jos joskus teemme kiertueen eikä kukaan tule katsomaan, sitten jään eläkkeelle. Mutta niin ei ole koskaan käynyt. Itse asiassa meillä menee liiketaloudellisesti paremmin kuin ikinä. Yleisöä on aiempaa enemmän ja voin itse paremmin kuin koskaan, joten ei minulla ole mitään syytä eläköityä”, Cooper sanoi.

”Tiedän, että monet lopettavat, mutta monet myös ryyppäävät ja polttelevat edelleen. He alkavat varmaan olla aika väsyneitä. Minä en ole. Ihmiset aina päivittelevät, että sittenhän sinä voisit pelata vaikka joka päivä golfia. Minä vastaan, että niinhän minä teen nytkin!”

Asiapuhetta, Mr. Cooper! Alicen uusin albumi Paranormal julkaistiin viime vuonna, ja sillä meininki kuulosti tällaiselta:

Lisää luettavaa