8 tuntia Yngwie Malmsteenia – Slipknotia ja suomalaista superyhtyettä vähän maltillisemmin

Ruotsalaisässä Yngwie Malmsteenin elämäkerta Relentless: A Memoir on nyt ilmestynyt myös äänikirjana. Suurteoksella on mittaa mukavat 7 tuntia ja 45 minuuttia.

Ruotsista ovet paukkuen Yhdysvaltoihin aikoinaan muuttanut Malmsteenhan ei ole ikinä niin sanotusti pitänyt ”kynttilää vakan alla” eikä Relentless: A Memoir suinkaan tee poikkeusta tähän sääntöön. Lisätietoja ja ääninäytteitä löytyy täältä.

Laulaja Corey Taylor on puolestaan lohduttanut Slipknot-faneja, jotka pelkäävät iowalaisyhtyeen tarun olevan päättymässä rumpali Joey Jordisonin erottua ryhmästä. Solisti nimittäin kirjoittaa Twitterissä suhteellisen tyhjentävästi: ”For those who think The Knot are falling apart, you are greatly and sadly mistaken. Bring on 2014. Great things are coming. Stay tuned…”

Superkokoonpano The Local Band (Alexi Laiho, Jussi69, Olli Herman ja Archie Kuosmanen) taas soitti hardrockia Tavastialla perjantaina 27.12. Ainakin toistaiseksi vain tämän kerran esiintyneen ryhmän pätevien toimituksien pariin pääsee tässä alla: