Äärimmäisen vakavan sairaskohtauksen keikan aikana saanut Judas Priest -kitaristi päivitti kuulumisiaan

Sami Lommi

Kuten tuolloin tuoreeltaan raportoimme, Judas Priest -kitaristi Richie Faulknerin aorta repesi yhtyeen keikan päätteeksi Louder Than Life -tapahtumassa syyskuussa.

41-vuotias kitaristi kiidätettiin setin päättäneen Painkillerin aikana kokemiensa kipujen takia sairaalaan, jossa miehen pelastamiseksi päädyttiin tekemään yli kymmenen tuntia kestänyt leikkaus.

Nyt melkein kaksi kuukautta myöhemmin Faulkner päivittää kuulumisiaan.

”Monet ovat kysyneet päivitystä siitä, kuinka toipumiseni edistyy”, Faulkner kirjoittaa Instagramissa julkaistussa päivityksessä. ”Pääsin palaamaan kotiin sairaalasta kymmenen päivää leikkaukseni jälkeen jatkamaan toipumista kotona. Illasta, jolloin kaikki tapahtui, on nyt seitsemän viikkoa ja tunnen oloni vahvaksi ja positiiviseksi.”

”Leikkausjäljet ovat parantuneet todella hyvin ja näen reilusti valoa tunnelin päässä. Kävelen ja liikun vapaasti, olen melko aktiivinen ja aloitan sydämeen liittyvän terapian hyvin pian”, Faulkner jatkaa. ”Soitan kitaraa joka päivä, ja perheeni rakkauden ja tuen, teidän jatkuvan tukenne sekä kitarasta saamani inspiraation myötä olen tuota pikaa jälleen lavalla! Kirurgini ovat mielissään edistymisestäni, ja he kaikki ovat varanneet eturivin paikat seuraavalta Priest-keikalta.”