Ace Frehley on pahoillaan, ettei päässyt mukaan Kissin viimeiselle keikalle – ”Yritin kaikkeni”

1.2.2024 19:26

Rocklegenda Kiss soitti (ainakin fyysisessä olomuodossaan) viimeisen konserttinsa viime joulukuussa Madison Square Gardenissa. Varsinkin pitkän linjan fanit toivoivat, että lavalla olisi nähty myös bändin klassikkokokoonpanoon kuuluneet kitaristi Ace Frehley ja rumpali Peter Criss, mutta näin ei lopulta tapahtunut vaan lavalla nähtiin Kiss ainoastaan viimeisimmässä (ja myös pitkäikäisimmässä) kokoonpanossaan. Frehley sanoo tuoreessa Rock Candyn haastattelussa olevansa todella pahoillaan, ettei häntä nähty lavalla vanhojen bänditoveriensa kanssa.

”Fanit ottivat minuun jatkuvasti yhteyttä ja pyysivät, että palaan bändiin. Koska fanit olivat ja ovat minun tärkein motivaattorini, haluan heidän tietävän, että yritin kaikkeni, mutta en saanut sitä onnistumaan. He eivät koskaan kysyneet minua”, Frehley toteaa.

”Mutta haluan ihmisten myös tietävän, että rakastan Paulia (Stanley, Kissin laulaja-kitaristi) ja Geneä (Simmons, Kissin basisti-laulaja). Kunpa asiat olisivat menneet toisin, mutta niin ei nyt ollut tarkoitus.”

Frehley myös vakuuttaa, ettei hänellä jäänyt mitään hampaankoloon Tommy Thayerin suhteen, joka korvasi Frehleyn tämän lähdettyä Kissistä lopullisesti vuonna 2002.

”Hän on hyvä jätkä ja ansaitsee vähän siimaa. Hän ei ole minä, mutta ei hänen ollut koskaan tarkoituskaan olla. Hänen tehtävänsä oli monella tapaa mahdoton.”

Frehley katsoo nyt eteenpäin ja luottaa vahvasti uuteen, helmikuun lopussa julkaistavaan 10,000 Volts -sooloalbumiinsa.

”Siitä tulee menestys ja vaikka se ei välttämättä saakaan rahaa tulvimaan ovista ja ikkunoista, olen silti erittäin tyytyväinen siihen, mitä nyt teen musiikillisesti. Voin herätä joka aamu ja todeta, että sieluni on tallella.”

Lisää luettavaa