Ace Frehley iskee kuin 10 000 volttia – Julkaisi singlen levyltä, joka kitaristin mukaan saa Paul Stanleyn näyttämään imbesilliltä

10,000 Volts ilmestyy helmikuussa.
29.11.2023 13:36

Entinen Kiss-soolokitaristi Ace Frehley julkaisee uuden 10,000 Volts -sooloalbuminsa 23. helmikuuta. Levyltä on nyt julkaistu maistiaisena sen nimikappale sekä kappaleen kylkeen tehty musiikkivideo, jonka voit katsoa tuosta ylempää.

10,000 Volts on Frehleyn ensimmäinen omaa materiaalia käsittävä sooloalbumi sitten vuoden 2018 Spacemanin (vuonna 2020 Frehley julkaisi coverlevyn Origins Vol. 2). Frehleyn mukaan tuleva levy näyttää, että entisten bänditoveriensa Paul Stanleyn ja Gene Simmonsin vähättelevät puheet Frehleyn soittokunnosta ovat täysin tuulesta temmattuja.

”He dissaavat minua sanomalla, että jos tulisin soittamaan heidän jäähyväiskiertuelleen, se pilaisi heidän esityksensä. Paul sanoi Howard Sternille, että jos minä olen lavalla heidän kanssaan, bändin nimi voisi olla Kissin sijaan yhtä hyvin Piss. No, kunhan tämä levyni ilmestyy, se saa hänet näyttämään imbesilliltä”, Frehley tokaisi hiljattain 93.5 FM MAX:n ZackAttack-ohjelman haastattelussa.

Lisää luettavaa