Aerosmithin ja Run-DMC:n jalanjäljissä – Lemmenpyssyt yhdisti voimansa Hannibalin ja Tykopaatin kanssa

Vuonna 2019 rapin ja rockin liitto tuntuu raikkaalta, väittää Hannibal.
19.9.2019 15:32

Rockin ja rapin hedelmiä on saatu nauttia vähintään vuodesta 1984 saakka, jolloin Aerosmith ja Run-DMC yhdistivät voimansa Walk This Wayn äärellä. Nyt samaa yhdistelmää kokeilee tamperelainen rockyhtye Lemmenpyssyt, jonka kanssa hiekkalaatikolle lähtivät samaan kaupunkiin asettuneet rap-konkarit Hannibal ja Tykopaatti. Tuotantopuolella vahvistuksena on vielä Leo Luxxxus.

– Kyllähän tällaiselle 80-luvulla räpin löytäneelle särökitaroiden ryydittämä rytmi on yksi kulmakivi tälle musiikille. Onneksi se ei ole ollut trendinä sen Run DMC:n ja Beastie Boysin ekan jälkeen pahemmin, eikä ole kokenu ainakaan omaan korvaan inflaatiota. Nyt vuonna 2019 se tuntuu raikkaalta, toteaa Hannibal.

Sopivan rikoskumppanin löytyminen kävi luontevasti.

– Nuorempi Pollari (Mikko, Lemmenpyssyjen kitaristi–laulaja) laittoi taannoin viestiä, että lähenkö biisiin mukaan ja en kieltäytynyt. Tuli vaan semmonen tunne, että vois olla kova, jos sais jonku oikean tunnelman oitis sisäistävän tyypin siihen mukaan. Ekana tuli mieleen mai mään Tyko, mikä oli osuva valinta, sillä hänellä ja Pyssyillä oli ollu jotain kollabo-puhetta jo ennen tätä. Mikolla oli toinen värssy jo teksteineen valmiina, joten mulla ja Paatilla oli helppo astua messiin. Istuttiin alas, imuroitiin minun luona yks ilta punkkutonkan jämät, kirjoitettiin tekstit ja seuraavana päivän Alhon Jarnolle purkittaan.

Lisää luettavaa