Ahdistelukohussa ryvettyneen Ryan Adamsin ongelmat kasvavat – suunniteltu kiertue peruttiin

5.3.2019 09:27

Olisikohan Ryan Adamsin ura pikkuhiljaa nk. taputeltu? Aikaisemmin indiepiirien rakastaman alt.country-tähden taival muuttui nopeasti kivikkoiseksi, kun New York Times julkaisi alkuvuodesta artikkelin, jossa useat naiset syyttivät artistia henkisestä väkivallasta, ahdistelusta ja kontrolloivasta käytöksestä. Raskaimmat syytökset liittyivät faniin, joka kertoi Adamsin aloittaneen hänen kanssaan nettisuhteen, vaikka tiesi tämän olevan alaikäinen.

Kohu on paisunut paisumistaan koko alkuvuoden, kun artikkelin jälkeen uusiakin naisia on kertonut karuista kokemuksistaan Adamsin kanssa. Syyttäjien joukossa ovat muun muassa entinen vaimo Mandy Moore, ex-kihlattu Megan Butterworth sekä muusikot Phoebe Bridgers ja Courtney Jaye.

Nyt Hollywood Reporter kertoo, että Adamsin suunniteltu kiertue Britteinsaarilla on peruutettu syytösten jälkimainingeissa. Adamsin oli määrä esiintyä Isossa-Britanniassa ja Irlannissa maalis–huhtikuussa, mutta toisin kävi. Sikäläiset konserttijärjestäjät huokaisevat varmaan helpotuksesta – tokkopa noista keikoista olisi viimeaikaisten tapahtumien valossa mitään kummoisia yleisömagneetteja tullut.

Lisää luettavaa