Alanis Morissette vs. taloudenhoitaja: kidnappausdraama!

Yli kolmekymmentä miljoonaa kopiota myyneellä Jagged Little Pill -levyllä uralleen ns. lentävän lähdön saanut Alanis Morissette on ajautunut riitaan taloudenhoitajansa kanssa – taas. Edellisen kerran taisteluja käytiin vuonna 2013, kun taiteilijakartanon entinen emännöitsijä Bianco Cambeiro väitti kanadalaismuusikon ”pakottaneen hänet yli 12 tunnin työvuoroihin”. Cambeiro onkin hakenut oikeusteitse (omien sanojensa) mukaan yli kolmenkymmenen tuhannen dollarin palkkasaatavia.

Tällä kerralla on kysymys hieman erilaisesta kiistasta. Kaikki alkoi, kun Morissette antoi kuluvan vuoden tammikuussa potkut viimeisimmälle taloundehoitajalleen Maria Garcialle, mutta tällä kerralla palkollinen ei lähtenyt ilman ”saataviaan” – Garcia nimittäin otti lähtiessään mukaansa Morissetten löytökoiran. Taloudenhoitajan mukaan koira on kiintynyt enemmän häneen kuin jatkuvasti matkustelevaan Morissetteen.

Morissette on nyt haastanut Garcian oikeuteen. Laulaja haluaa kidnapatun koiransa takaisin ja hänen henkinen kipunsa maksaa Garcialle kaksikymmentäviisi tuhatta dollaria – siis jos muusikko voittaa tulevan oikeustaistelun.

Ai se musiikkipuoli? Morissetten viimeisin albumi Havoc And Bright Lights ilmestyi vuonna 2012 ja sen ensisigle soi tällä tavalla: