Artisti: Alanis Morissette

Alanis Morissette ja Foo Fighters tositoimissa – näin irtosi You Oughta Know Taylor Hawkinsin muistokonsertissa

Taylor Hawkinsin toinen muistokonsertti osoittautui ihan yhtä räväkäksi kuin ensimmäinenkin. Los Angelesin Kia Forumilla nähtiin 27.9. monia samoja tähtiä, jotka olivat läsnä jo Lontoon Wembleyllä 3.9. – Queenin Brian May ja Roger Taylor, Them Crooked Vultures sekä Rushin Alex Lifeson ja Geddy Lee nyt esimerkiksi – sekä useita uusia lisäyksiä päälle. Tällaisia olivat esimerkiksi Soundgardenin soittajat, Geezer Butler ja Alanis Morissette.

Yliannostus ysäriä: Alanis Morissetten ja Alice in Chainsin hitit yhdistyvät yllättävän hyvin mashupiksi

Alanis Morissetten You Oughta Know ja Alice in Chainsin Would? olivat molemmat tahoillaan melkoisia sukupolvikokemuksia 1990-luvulla nuoruuttaan eläneille. Would? oli käynnistämässä grunge-hyökyaaltoa vuonna 1992, ja You Oughta Know antoi äänen vihaisille nuorille naisille kolme vuotta myöhemmin. Vaan mitä tapahtuu, kun nämä kaksi erityylistä biisiä yhdistetään?

Ironic 20 vuotta myöhemmin – Alanis Morissette päivitti hittinsä sanoitukset 2010-luvulle

Oletkos tällaista huomannut? Alanis Morissette vieraili vuonna 2015 talk show -isäntä James Cordenin vieraana ja esitti studioisännän kanssa uudenlaisen version Ironic-ysärihitistään. Biisin sanoitukset oli vaihdettu nykypäivään sopiviksi, ja tällä kertaa Morissette lauloi sujuvasti Facebookista, Tinderistä, Netflixistä ja Amazonista. Morissette kommentoi ilahduttavasti sitäkin, miten Ironicin ironia-käsite on tunnetusti päin honkia. Kuuntele yläpuolelta!