Alexi Laiho paljastaa, ettei kykene soittamaan entiseen tapaansa kahden vuoden takaisen solisluuleikkauksen jäljiltä

Children of Bodom -kippari Alexi Laiho osallistui hiljattain Guitar Worldin haastatteluun, jossa mies sai vastailtavakseen koko joukon lukijoiden hänelle lähettämiä kysymyksiä. Mieheltä tiedusteltiin muun muassa sitä, mikä pitää Children of Bodomin kaikkien näiden vuosien jälkeen edelleen yhdessä (rundaaminen) ja jammailisiko hän mieluummin Keanu Reevesin vai Nicolas Cagen kanssa (ehdottomasti Cagen).

Kun Laiholta kysyttiin, mikä on teknisesti vaativin soolo, jonka tämä on koskaan soittanut, vastauksessaan kitarataituri nosti esiin kahden vuoden takaisen leikkauksen, josta ei ole edelleenkään toipunut täysin entiseen soittokuntoonsa.

”Vau, siinäpä vasta kysymys”, mies aloittaa ja jatkaa: ”Luultavasti monet vanhemmista biiseistä, joihin kirjoitin sairaan nopeita arpeggioita ja pikkauksia. Kaksi vuotta sitten tehdyn massiivisen hartiaoperaation jäljiltä kaikki vaikuttaa vaikealta. Ilmeisesti solisluuni oli ollut murtuneena jo 10 vuotta. Minun täytyi opetella soittamaan uudelleen. Kyse ei ole hermoviasta, mutta jotkin sormistani eivät toimi vielä entiseen tapaan. Se on hidas prosessi; en ole vieläkään täysin samassa iskussa kuin ennen leikkausta.”