Alice Cooper Joe Perryn lavalle luhistumisesta: Hän ei ollut syönyt kahteen päivään

15.8.2016 18:23

Aerosmith-kitaristi Joe Perry luhistui taannoin lavalle kesken Hollywood Vampiresin keikan. Epäilty sydänkohtaus paljastui sairaalassa väsymyksestä ja nestehukasta aiheutuneeseen kohtaukseen ja Perry palasi Alice Cooperin, Johnny Deppin ja kumppanien kiertueelle kahden viikon toipumisen jälkeen.

Alice Cooper muisteli Rolling Stonen haastattelussa säikähtäneensä Perryn tuupertumista toden teolla.

– Aloitimme keikan Raise The Dead -kappaleella, jossa lauletaan sydänkohtauksesta ja viikatemiehestä. Sitten katsoin ympärilleni ja Perry oli poissa, vahvistimien takana makaamassa, Cooper muistelee piinaavaa hetkeä.

– Joe ei varmaan ollut tottunut siihen tahtiin, jolla teimme keikkoja. Aerosmith tekee ehkä kaksi keikkaa viikossa, mutta me heitimme kahdeksan keikkaa yhdeksässä päivässä. Minä olen tottunut esiintymään tunnin ja neljäkymmentä minuuttia tai pari tuntia illassa, viitenä iltana viikossa. Olin siis kunnossa. Samoin Johnny. Soitimme 25-30 biisin settejä ilman taukoja.

– Siinä tahdissa ei ole aikaa 24 tunnin lepohetkille. Perrylle se oli liikaa. Hän kertoi minulle tuota keikkaa edeltävänä iltana, ettei ollut syönyt kahteen päivään.

Cooper kiittelee, miten Perryn poissaollessa muut kitaristit astuivat esiin ja täyttivät tämän jättämän aukon.

– Johnny Depp otti osan liideistä hoitaakseen, samoin Tommy Henriksen, joka soittaa bändissäni. He jakoivat Perryn kitaraosuudet keskenään ja show jatkui. Oli hienoa huomata erityisesti Deppin pystyvän siihen.

Lisää luettavaa