Alice In Chainsin elokuvaprojektin ensimmäiset osat julki – Synkkä scifi-tarina etenee biisi kerrallaan

https://www.youtube.com/watch?v=nWiGcXHUPIw

Rainier Fog -albumin kappaleet kuljettavat Black Antenna -sarjan jaksoja eteenpäin.

Grungesuuruus Alice In Chains ja indieohjaaja Adam Mason ovat työstäneet scifi-elokuvan Black Antenna, jota bändin viime vuonna julkaistun Rainier Fog -albumin kappaleet kuljettavat eteenpäin. 90-minuuttinen elokuva julkaistaan sarjamuodossa biisi kerrallaan ja nyt kunnianhimoisen projektin ensimmäiset kaksi osaa, The One You Know ja Rainier Fog, ovat ilmestyneet bändin Youtube-kanavalla. Voit katsoa osat tuosta alapuolelta, elokuvan trailerin voit puolestaan tsekata tuosta yläpuolelta.

Ohjaaja Mason ei välttämättä ole tunnettu isoista produktioista, mutta Black Antennaa on ollut työstämässä hyvinkin nimekäs työryhmä, eli mistään ihan pienestä ja hätäisesti kyhätystä projektista ei ole kysymys. Mukana on muun muassa Nick Vallelonga, joka pokkasi hiljattain kaksi Oscaria tuottamastaan Green Book -elokuvasta, ja maskeerauksesta vastaa Autonomous FX, joka on ollut mukana muun muassa Blade Runner 2049– ja Maze Runner -elokuvissa).

Black Antennan rooleissa nähdään puolestaan Paul Sloan (Green Book, Stiletto), Viktoriya Dov (Doomsday Device), Darri Ingolfsson (Dexter), Mike Hatton (Green Book, Vigilante Diaries) sekä Eric Michael Cole (Gia, White Squall).