Anal Thunder ja Huora lähtevät olympiakiertueelle – luvassa bändien välistä armotonta kilpailua, häviäjälle julma rangaistus

2.3.2018 13:15

Nyt on vaaran merkkejä ilmassa. Kotimaiset kokoonpanot nimeltä Huora ja Anal Thunder kiertävät kevään mittaan Suomea viiden keikan yhteiskiertueella, ja luvassa on muutakin kuin pelkkää punkrockin räimettä. Teemana on nimittäin ”olympiavuoden huipennus”.

Tiedoksianto kertoo, että luvassa on keikkojen lisäksi ”bändien välisiä verisiä kilpailuja, yleisökisoja ja muuta tyhmää”. Kaikissa konserteissa järjestetään myös hyväntekeväisyysarpajaiset kunnon palkinnoilla. Kiertueen aikataulu on listattu alle, mukana kunkin keikan teemalaji:

13.4. Kerubi, Joensuu (curling)
14.4. The Rocks, Savonlinna (palkintojenjako)
30.4. Nosturi, Hki (keilaus)
4.5. Totem, Lappeenranta (miekkailu)
5.5. Klubi, Tampere (palkintojenjako)

Kustom Works Tattoo ikuistaa kisojen häviäjäbändin jäsenille toisen bändin logon ikuisesti ihoon”, kerrotaan kiertueen tiedotteessa. Nyt on siis kovat panokset käytössä! Saavatkohan voittajat valita tatuoinnin sijainnin?

Yhtyeet itse kommentoivat rundia seuraavasti:

Anni, Huora

”Huoran ja Anal Thunderin yhteiskiertue sai alkunsa molempien orkestereiden kovimpien halaajien kohdatessa kesällä 2017. Sitä ilon & sönkötyksen määrää festareiden bäkkäreillä! Yleensä kyseisillä paikoilla solmitut uudet suhteet (ideoista puhumattakaan) eivät näe enää seuraavaa kevättä, mutta tällä aikuisten tarkkailuluokalla asiat ovat toisin! Tällä luokalla on ollut koulussa aina eri aineet kuin muilla. Hey Ho, let`s olympialaiset!”

Timo Jutila, Anal Thunder

”Me ollaan tässä mukana siksi, koska Huoran keikoilla käy enempi väkeä ja A.T. hyppää bandwagoniin! Alun perin tässä on kai mehusteltu ajatuksella, että lineuppi Huora & Anal Thunder toimii vähän kuin 1+1=3. Se kuulostaa vitun hyvältä.

Sitten vietiin sitä pidemmälle ja keksittiin jengin ja itsemme huviksi kaikkea typerää oheistoimintaa. Olympiavuonna tällanen anaalihuorakisailu kuulosti hauskalta. Ja pääsee itsekin koittamaan curlingia. Anni ilmoitti, kun kysyttiin, että natsaako kurlaus, että ’huora kurlaa’.

Kisailun lisäksi meillä on sponssit: muun muassa Garage Land on antanut kamaa arpajaisten palkinnoiksi, ja kaikki arpajaisten tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Meillähän oli se HC-LESON -lätkämatsi vähän aikaa sitten, jolla saatiin Lappeenrannan nuorille yli 10000 euroa. Eli siellä on sitten kaikkea muutakin kuin pelkkä keikka.

Ja tietenkin kaikissa mestoissa lanseerataan meidän uus Lappeenrannan Panimoyhtiö TUJU:n Ass Monkey -bisse, jota voi ostaa tiskiltä. Ass Monkey totta kai henkilökohtaisesti paikalla. Ja me saatiin lopulta painosta se meidän 20 minuuttia pitkä punk-ooppera Anal Thunder Syndrome, jota on tyrkyllä vinyylinä kaikkine etsauksineen. Odotan tätä reissua kuin 95-matsin uusintaa!”

Lisää luettavaa