Anthrax-kannuttajalta kysyttiin, voisiko Pantera tehdä uutta musiikkia nykykokoonpanollaan – ”Suhtaudun aina avoimesti tulevaan”

4.12.2022 21:42

Pantera palasi keikkalavoille 21 vuoden tauon jälkeen perjantaina Hell & Heaven Open Air -festivaaleilla Meksikossa. Yhtye on palannut kuvioihin pitkällä tähtäimellä, sillä keikkoja on varattu jo pitkälle vuoteen 2024 saakka. Mutta miten on uuden musiikin laita? Voisiko yhtyeen nykykokoonpano (Phil Anselmo, Rex Brown, Ozzy Osbourne -kitaristi Zakk Wylde ja Anthrax-rumpali Charlie Benante) julkaista uutta materiaalia Pantera-lipun alla?

Benante vastasi kysymykseen Brave Wordsin tuoreessa haastattelussa.

”Voi juku… kuka tietää? Jos mehut virtaavat luovassa mielessä ja asiat alkavat kulkea musiikillisesti hyvään suuntaan, ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu”, Benante pohtii. ”Minulla on läjäpäin riffejä. Mutta tästä puhutaan liian aikaisin. Pidän positiivisesta yleistunnelmasta, mutta en tiedä kuinka ihmiset tulisivat tällä hetkellä suhtautumaan siihen. Tuumailen, että rundataan vähän nyt ensin ja näytetään, että osaamme soittaa. Suhtaudun aina avoimesti tulevaan.”

Lisää luettavaa