Anthrax-kitaristi Scott Ian on kääntänyt kelkkansa Spotifyn suhteen – ”Parasta ikinä!”

Thrash metal -veteraaniyhtye Anthraxin kitaristi Scott Ian kritisoi vielä pari vuotta sitten suoratoistopalveluita, erityisesti Spotifyta siitä, miten nämä laskevat musiikin arvoa eivätkä edes maksa kuunteluista kunnon korvauksia artisteille. Alternative Pressin tuoreessa haastattelussa Ian kuitenkin kertoo mielipiteensä muuttuneen täysin.

– Minulle on lopulta ihan sama, mitä kautta ihmiset hankkivat musiikkinsa, kunhan se ei vain ole varastettua. Oli se sitten vinyyli tai suoratoisto, ihan sama. En ole teknologiavastainen ihminen, mutta myönnän olleeni suoratoistoja vastaan, kunnes sain lisää tietoa sopimuksista ja taustoista. Kaksi vuotta sitten kritisoin Spotifyta tietämättömyyttäni. En tiedä, miten homma toimii muiden bändien kohdalla, mutta sen jälkeen, kun sain tietää meidän tapauksestamme, olen ottanut Spotifyn avosylin vastaan, Ian myöntää.

– Kotona ollessa meillä soi aina musiikki. Meillä on langattoman kaiuttimet talon jokaisessa huoneessa, joten voit kuunnella mitä tahansa, koska tahansa, kiitos Spotifyn. Siellä on aivan kaikkea. Luoja, se on parasta ikinä! Ian hehkuttaa.