Anthrax-rumpali selvittää, miksi AC/DC:n Phil Rudd on yksi parhaista rock-rumpaleista – ”Haastan kenet tahansa…”

20.7.2022 22:53

Anthrax-rumpali Charlie Benante lukeutuu AC/DC:n Phil Ruddin arvostajiin.

”AC/DC on luultavasti kaikkien aikojen suosikkibändieni top 5:ssä”, Benante toteaa Talk Louder -podcastin haastattelussa. ”Ja Phil Rudd on aina ollut yksi lempirumpaleistani. Jotkut saattavat ihmetellä, että ’häh? Mitä? Miksi?’ Phil Rudd on mahtava rumpali, ja olen katsonut häntä ylöspäin aina siitä saakka kun kuulin AC/DC:tä.”

”Se tapa, jolla Phil Rudd lähestyy kappaleita ja tahdin pitämistä, siinä kun useimmat rumpalit haluavat täyttää biisin”, Benante jatkaa. ”Phil ei juuri täyttele turhia, ja kun hän heittää fillin, se on perusteltu, maukas ja sen voi tuntea. Hän ei vedä överiksi, sillä hän ymmärtää roolinsa bändissä. He kaikki ymmärtävät roolinsa bändissä, Angus [Young] oli keskiössä. ’Angus tekee mitä tekee ja me pysyttelemme täällä ja pidämme homman yksinkertaisena.'”

”Olen ollut tilanteissa jossa kuuluisat rumpalit yrittävät soittaa AC/DC:tä, ja olen tuuminut: ’Ei, ei se vain ole sama asia'”, Benante lisää. ”Haastan kenet tahansa soittamaan kappaleen kuten Let There Be Rock ja pitämään tempon yllä koko biisin ajan. Ei fillejä, vain tasainen rytmi.”

Benante kertoo tavanneensa Ruddin vuosia sitten AC/DC-konsertin jälkimainingeissa.

”He soittivat kaupungissa ja olimme molemmat samalla lautasfirmalla”, rumpali muistelee. ”Oli paljon puhetta siitä, että Charlie tulee tapaamaan Philiä. Olin sitten huoneessa ja Phil tuli paikalle. ’Missä Charlie on? Ai siellä.’ Meillä oli hieno keskustelu. Ja olin tietenkin todella tyytyväinen saatuani kuvan Philin kanssa. Hän on mahtava. Ihan paras.”

Voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa