Apocalyptica julkaisi uuden singlen – laulusta vastaa vahvaääninen Halestorm-keulakuva

22.8.2020 12:44

Kotimainen sellometallin sanansaattaja Apocalyptica on julkaissut uuden, Talk To Me -nimeä kantavan singlen. Kappaleella kuullaan laulajavierailijana yhdysvaltalaisen rockyhtye Halestormin solisti Lzzy Halea.

”Vuosien ystävyyden jälkeen olemme enemmän kuin tyytyväisiä päästessämme julkaisemaan kappaleen yhdessä ihmeellisen Halestormin Lzzyn kanssa!”, Eicca Toppinen kommentoi. ”Tämä biisi on ollut mielissämme jo pidemmän aikaa, ja olemme odottaneet oikeaa hetkeä sen viimeistelyyn. Lzzyn saaminen mukaan suorittamaan omaan ylivoimaiseen tapaansa on unelmien täyttymys! Haluamme kiittää Lzzyä ja koko Halestorm-tiimiä hyvästä työstä ja ystävyydestä.”

”Apocalyptica ja minä olemme puhuneet jo vuosia yhteistyöstä, ja kun viimeksi näin Eicca Toppista Helsingissä vuoden 2019 Tuska Festivalien merkeissä, hän esitti idean, että tekisimme puheista vihdoin totta”, Lzzy Hale toteaa. ”Olen niin innoissani, että maailma pääsee kuulemaan tämän kappaleen! Paljon kiitoksia koko Apocalyptica-leirille, joka on ollut osa perhettämme kaikki nämä vuodet, ja että he ottivat minut mukaan tähän projektiin.”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa