Avenged Sevenfoldin basisti punoi Helsingin-keikan yhteydessä pirullisen juonen – kitaristi lankesi ansaan Tukholmassa

6.6.2017 10:59

Jos nykyään tuntuu, että bändit ovat muuttuneet turhankin professionaaleiksi ja siisteiksi maailmankiertueillaan, Avenged Sevenfold hallitsee edelleen jäynäilyn jalon taidon. Yhtye julkaisi Youtube-kanavallaan videon, jossa kerrotaan eräästä sangen onnistuneesta keikkakepposesta – joka sai itse asiassa alkunsa maaliskuussa Helsingissä.

Yllä olevalla videolla basisti Johnny Christ kertoo, miten bändin meno oli äitynyt maailmankiertueella hivenen levottomaksi ja hän itse oli sotkeutunut jäynäkisaan kitaristi Brian ”Synyster Gates” Hanerin kanssa. Helsingissä basisti kysyi yhtyeen äänimieheltä, olisiko kitaristin lauluosuuksiin mahdollista lisätä pientä efektiä – tarkemmin ottaen muuttaa sitä vanhaksi kunnon pikkuoravaääneksi.

Äänimies lupasi järjestää asian, ja kuinka ollakaan, seuraavalla keikalla Tukholmassa kitaristi hätkähti pahanpäivisesti, kun Little Piece of Heaven -biisin taustalauluosuudet kuuluivat monitoreista pelkkänä kimityksensä. Keppostelun kohteeksi joutunut miesparka yritti naureskella muun bändin mukana, mutta hermostui lopulta sen verran, että nakkasi mikkinsä alas lavalta ja poistui takavasemmalle.

Sen verran yhtye antoi Hanerille armoa, että toisin kuin tämä luuli, pikkuoravasoundia ei päästetty yleisöön asti vaan pelkästään monitoreihin. Niinpä vain bändi kuuli, mitä tapahtui. Yleisö sen sijaan varmaan ihmetteli, kun kitaristi alkoi normaalien lauluosuuksiensa sijaan huutaa mikkiin kaikenlaista epämääräistä siitä, miten hänelle vittuillaan. Hyvä!

Lisää luettavaa