Avenged Sevenfoldin laulaja myöntää – “Edellinen levymme kuulosti vähän liiankin paljon Metallicalta”

8.11.2016 18:05

Avenged Sevenfoldin vuonna 2013 Hail to the King -albumi sai ilmestyessään osakseen paljon kritiikkiä jopa liian selkeiden Metallica-vaikutteidensa vuoksi. Bändin laulaja M. Shadows myönsi taannoisessa haastattelussa, että albumin soundi oli myös hänen mielestään hieman liian lähellä Metallicaa.

Avenged Sevenfold julkaisi lokakuun lopussa The Stage -nimeä kantavan albumin. M. Shadows kertoi Loudwirelle antamassaan haastattelussa, että vaikka Hail to the King muistuttaa Metallicaa, tarjoaa bändin uusi levy faneille hänen mielestään jotain täysin erilaista.

– Olen iloinen, että voimme tuoda mukaan jotain uutta mitä Metallicalla ei ole tarjota ja he tulevat tekemään mitä tekevät. Viimeksi levymme oli turhan lähellä Metallicaa, mutta tällä kertaa olen iloinen, että ihmiset tulevat kuulemaan lukuisia puolia bändistämme ja kaikki puolet siitä kuulostavat täysin erilaisilta, laulaja myöntää Loudwirelle.

Hail to the Kingiä kritisoi julkisesti muun muassa Machine Head -nokkamies Robb Flynn, joka totesi Hail to the Kingin olevan  cover-albumi. Shadows pitää marraskuussa julkaistavan Metallica-levyn ja Hail to the Kingin ajallista läheisyyttä hyvänä asiana.

– Mielestäni siinä on jotain todella siistiä. Uudempi bändi viemässä musiikkia uusille alueille ja Metallica, legendaarinen bändi, joka on varmasti pistämässä ulos loistavan levyn. Mielestäni se on hienoa metallifanien kannalta ja toivoisin olevani jälleen 15-vuotias pystyäkseni nauttimaan siitä, Shadows kertoo.

Lisää luettavaa