Axl Rose haastettu oikeuteen, kertoo amerikkalaissivusto – entinen Guns N’ Roses -kosketinsoittaja perii saataviaan

Amerikkalainen viihdesivusto TMZ kertoo entisen Guns N’ Roses -kosketinsoittaja Chris Pitmanin haastaneen Axl Rosen oikeuteen maksamattomien palkkioiden vuoksi.

TMZ:n tietojen mukaan Rose on allekirjoittanut velkakirjan, jonka mukaan tämä on Pitmanille velkaa 125 tuhatta dollaria. Pitmanin oli tarkoitus saada palkkionsa vuonna 2012, mutta näin ei kuitenkaan tapahtunut. Nyt Pitman hakee oikeusteitse saataviaan korkoineen päivineen, mikä nostaa summan reiluun 163 tuhanteen dollariin.

Pitman liittyi Guns N’ Rosesiin vuonna 1998 ja oli mukana aina viime vuoden loppuun saakka, kunnes tämä jätettiin nallina kalliolle juuri ennen reunion-keikkoja Slashin ja Duffin kanssa. Pitman suivaantui tästä ja twiittasi sittemmin poistetun viestin, jossa tämä teilasi koko kiertueen pelkäksi rahastukseksi.

”Älä missään nimessä anna tunnustusta niille, jotka ovat olleet bändissä jo yli 20 vuotta… HV!” Pitman kirjoitti tuolloin. Hän kuitenkin pahoitteli myöhemmin purkautumistaan, jonka tämä kuittasi tehneensä ”kännissä”. Niinpä niin.