Tuoreet tiedot kiertuetienesteistä julkaistiin jälleen – uudelleenkasattu Guns N’ Roses tienaa kerrassaan mielipuolisia summia!

Guns N' Rosesin paluu on ollut lievästi sanottuna tuottoisahko.

ThePRP on jälleen julkaissut tuoreimmat tiedot eri artistien kiertuetuloista. Vaikka mukana on Metallican, Black Sabbathin ja Kissin kaltaisia isoja nimiä, yksi on rahanteossa ylitse muiden: Guns N’ perskeleen Roses. Listalta voisi poimia esimerkkejä vaikka ja kuinka, mutta nostetaanpa rahakkaimmasta päästä esiin esimerkiksi orkesterin keikat New Jerseyn Metlife Stadiumilla 22.-23.7. Lenny Kravitzin lämmittelemänä. Paikalla yhteensä reilut satatuhatta katsojaa ja bruttotulot 11 687 391 dollaria. Entäpä sitten konsertti The Cultin kanssa Los Angelesin Dodger Stadiumilla? 84 634 katsojaa ja lipputulot 8 917 758 dollaria.

Katsauksessa mukana olevan, taloudellisessa mielessä pienilukuisimman Gunnari-keikan (6.7. Cincinnati, Ohio) katsojamäärät olivat nekin reilut kolmekymmentätuhatta silmäparia paikan päällä ja tuohtakin saatiin käärittyä tuolloin kasaan 2 857 336 dollarin edestä. Voi hyvät hyssykät sentään! Toki tässä kohtaa on jälleen hyvä muistaa, että liirat eivät livahda sellaisinaan suoraan artistien taskuun, mutta on tietysti sanomattakin selvää, että ainakin kaverukset Axl, Slash ja Duff tienaavat paluullaan ns. törkeästi.

Loput Guns N’ Rosesin ja muiden katsauksessa mukana olevien yhtyeiden keikkatuotoista voit käydä tarkistamassa täältä. Lukuja katsellessa mieleen pulpahtaakin lopulta vain yksi kysymys: mitä mahtaa Izzy miettiä juuri nyt?