Axl Rose lähetti kipakat terveiset Yhdysvaltain korkeimmalle terveysviranomaiselle – ”Hän on joko pelkuri, paskiainen tai molemmat”

Axl Rose Tallinnan Laululavalla 2018

Guns N’ Roses -nokkamies Axl Rose on hiiltynyt Yhdysvaltain korkeimmalle terveysviranomaiselle Jerome Adamsille.

Adams vieraili NBC’s Today -ohjelmassa ennen Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän juhlallisuuksia. Haastattelun tuoksinassa mieheltä penättiin kyllä tai ei -tyyppistä vastausta siihen, tulisiko ihmisten kokoontua juhlimaan merkkipäivää.

”Se ei ole kyllä tai ei -tilanne. Jokaisen täytyy tehdä oma päätöksensä”, Adams sanoi. ”On ihmisiä, jotka tulevat menemään rannalle, grillibileisiin, kaikenlaisiin eri paikkoihin, ja heidän tulee arvioida omia riskejään.”

”Kuten mainitsit, CDC [Yhdysvaltain tautikeskus] sanoo suurempien kokoontumisten sisältävän suurempia riskejä”, Adams jatkoi. ”Sinun tulee ottaa asia huomioon, samoin se, että asutko esimerkiksi jonkun viruksen riskitekijöitä omaavan henkilön kanssa. Sitten sinun tulee toimia pysyäksesi turvassa. Tärkein viestini kokoontumisiin tai muihin julkisiin tilaisuuksiin meneville on, että käyttäkää hengityssuojia.”

Rose riensi ohjelman jälkeen Twitteriin tuulettamaan tuntojaan.

”Jerome Adams on a: pelkuri, b: paskiainen, c: molemmat”, mies twiittasi. ”Eroa. Et ansaitse työtäsi tai titteliäsi. Amerikka ansaitsee parempaa.”

Rose on aiemmin arvostellut Kalifornian viranomaisia, jotka eivät ole sulkeneet julkisia rantoja pandemian puhjettua.