”Bändi ei ole koskaan kuulostanut paremmalta” – AC/DC-rumpali hehkuttaa Axl Rosen pestiä yhtyeen keulilla

AC/DC:n viimeisimmällä kiertueella rumpalointivelvollisuuksista vastannut Chris Slade kertoo Eonmusicin haastattelussa Axl Rosen olleen enemmän kuin mies paikallaan paikatessaan kuulo-ongelmien takia yhtyeestä sivuun jättäytynyttä Brian Johnsonia. Kannuttajalta tiedusteltiin, voisiko Guns N’ Roses -solistin kuvailla omanneen piristävän vaikutuksen pitkän linjan rockkoplaan.

”Kyllä, ehdottomasti”, Slade toteaa ykskantaan. ”Angus juoksenteli ympäriinsä kuin koulupoika. Se antoi bändille aivan uutta virtaa. Brian on mahtava, senhän me kaikki tiedämme. Hänellä on hieno persoona ja hän on mitä mainioin kaveri. Axl toi mukanaan oman äänensä. En voinut uskoa mihin kaikkiin nuotteihin hän oikein ylsi, se oli ällistyttävää. En itse asiassa odottanut häneltä oikein mitään. Kun kuulin Axlin tulevan bändiin, ajattelin että ’Öh, mitä?!’, koska olin kuullut vain sen Guns N’ Roses -äänen, mutta aivan kuten kaikki hienot laulajat, he voivat muokata äänenväriään, ja vau, hän ylsi nuotteihin joita vain koirat kuulevat – se oli uskomatonta! Hän teki mielestäni mielettömän hienoa työtä. Kuulin hänet selvästi korvamonitorieni kautta, ja bändi ei ole koskaan kuulostanut paremmalta.”

Huhuista, joiden mukaan AC/DC saattaisi olla äänityspuuhissa Johnsonin ja Phil Ruddin kanssa, Sladella on seuraavanlaista sanottavaa:

”Mikäli se onnistuu, niin onnea matkaan. Hieno juttu. Miksipäs ei? Liikkeellä on kaikenlaisia huhuja: Axl äänittää raidan, Brian äänittää raidan – siihen liittyy niin monia muuttujia. AC/DC:n kanssa olen tottunut olemaan uskomatta huhuihin, sillä jopa fanit vääristelevät asioita. Angus on käsittääkseni 60-vuotias, joten hänellä on vielä muutama vuosi tehokasta peliaikaa jäljellä, päätellen minusta ja Brianista. Siinä on kaikki mitä hän tekee: hän rentoutuu maalaamalla ja polttamalla röökiä ja siinäpä se. Kaiken muun ajan hän soittaa kitaraa.”