Behm julkaisi uutta musiikkia – Ethän tarkoittanut sitä käsittelee suhteen riitatilanteita

Kappale on ensimmäinen single tulevalta levyltä.
11.2.2022 08:11

Draaman kaari viehättää -esikoislevyllään ja erityisesti levyn Hei rakas -hittisinglellä kultasuoneen iskenyt laulaja-lauluntekijä Behm on tänään julkaissut seuraavan levynsä ensimmäisen singlelohkaisun. Kappaleelle tehdyn Teemu Heljon ohjaaman musiikkivideon voit katsoa tuosta alta.

Ethän tarkoittanut sitä on ensiaskel kohti uutta kokonaisuutta. Se on laulu, joka käsittelee suhdetta – oikeastaan sen riitatilanteita, joissa toinen käyttää fyysistä väkivaltaa ja toinen taitaa henkisen puolen. Kumpikaan ei osaa pyytää anteeksi eikä lähteä. Toivoisin, että tämä pariskunta ymmärtäisi hakeutua pikimmiten terapiaan”, artisti kommentoi kappaleesta.

Syksyllä 2020 julkaistu Draaman kaari viehättää oli vuoden myydyin albumi ja vietti listakärjessä ennätykselliset 20 viikkoa. Rita Behm myös putsasi pöydän Emma-gaalassa vieden kotiinsa kaikkiaan seitsemän pystiä; Behm palkittiin vuoden artistina ja tulokkaana, Draaman kaari viehättää vuoden albumina, pop-levynä sekä myydyimpänä kotimaisena albumina ja Hei rakas vuoden biisinä. Lisäksi Behm voitti vuoden kotimainen artisti -yleisöäänestyksen.

Päivitys 11.2.2022 kello 12.06: Lisätty musiikkivideo artikkeliin.

 

Lisää luettavaa