Björkin Suomen-konsertti peruuntuu – Korvaavaa keikkapaikkaa ei löytynyt

Björkin oli tarkoitus konsertoida entisellä Hartwall-areenalla kesällä.
16.3.2022 16:24

Live Nation tiedotti hiljattain siirtävänsä kaikki entiselle Hartwall-areenalle, nykyisin Helsinki Halli -nimellä tunnettuun jäähalliin suunnitellut keikkansa muualle, koska hallin omistajiin kuuluu Ukrainan sodan vuoksi kansainvälisille pakotelistoilla olevia venäläisiä.

Nyt Live Nation tiedottaa, että Björkin konsertille ei valitettavasti saatu korvaavaa tapahtumapaikkaa, joten islantilaisartistin 12.6. kaavailtu Helsingin-konsertti joudutaan perumaan kokonaan. Asiakkaita pyydetään palauttamaan liput Ticketmasteriin 16.5.2022 mennessä.

Muita Live Nationin entiselle Hartwall-areenalle tälle vuodelle buukkaamia konsertteja ovat muun muassa Eric Claptonin (17.6.), Kissin (20.6.), Queenin (24. ja 25.7.) ja The Curen (8.10.) keikat. Toivottavasti näille tai edes valtaosasta näistä onnistutaan löytämään korvaavat tilat.

Live Nation ei ole ainoa tapahtumajärjestäjä, joka on siirtänyt keikkansa pois ex-Hartwall-areenalta. Myös All Things Live on tiedottanut siirtävänsä Celine Dionin ja Manowarin sovitut konsertit toisaalle sekä myöhempään ajankohtaan.

Lisää luettavaa