Blind Channel ei ole unohtanut raskaamman rockin vaikutteitaan – Ensisoitossa single, jossa on kaikuja pohjoisesta

Blind Channel

Uuden levynsä valmiiksi saaneen oululaisyhtyeen single julkaistaan virallisesti perjantaina.

Oululainen väkivaltapopyhtye Blind Channel on saanut toisen pitkäsoittonsa valmiiksi. Myöhemmin keväällä julkaistavalta levyltä on saatu aiemmin maistiaisena singlebiisi Sharks Love Blood ja perjantaina ilmestyy seuraava, myös eläinmaailmaan nimellään viittaava single Wolfpack. Soundilla on ilo tarjota kappale ennakkokuunneltavaksi jo nyt.

”Single esittelee tulevan levyn soundia ja todistaa ettei Blind Channel ole unohtanut vaikutteitaan raskaamman rockin puolelta. Perjantaina julkaistava sinkku kertoo meidän vahvasti yhteen hitsautuneesta jengistä ja haluttiin että siinä kuuluu mistä tullaan – pohjoisesta. Edeltäjänsä tavoin myös Wolfpack sisältää viittauksia tulevan albumin nimeen sekä teemaan, mitä ei kuitenkaan vielä paljasteta.”, yhtye kertoo.

Juuri masteroinnista saapuneella uudelta levyltä löytyy bändin mukaan tutun massiivisia rock-anthemeita, juustoisia poppikertsejä sekä elektronisia breakdowneja.

”Tulevan albumin biisimateriaali on kypsempää kuin Revolutions-debyytillä, kuitenkaan unohtamatta nuoruuden vimmaa. Albumista kuulee, että bändillä on huomattavasti enemmän kilometrejä takana ja tänä vuonna juhlitaankin Blind Channelin 5-vuotissyntymäpäiviä. Voisi sanoa, että ollaan saatu meidän violent pop entistä kompaktimpaan, mutta räjähdysherkempään pakettiin.”