Bob Dylanilta tulossa gospel-vuosiin 1979–1981 keskittyvä kokoelma – Mukana muun muassa tämä ennen julkaisematon harvinaisuus

Making A Liar Out Of Me ei aikanaan päässyt treenikämppää pidemmälle.

https://youtu.be/dh5FQhbirrc

Bob Dylan kirjoitti 70- ja 80-luvun taitteessa gospel-musiikkia sellaiseen tahtiin, ettei läheskään kaikkia kappaleita saatu koskaan levylle asti. 3. marraskuuta julkaistaan Trouble No More: The Bootleg Series Vol. 13 / 1979–1981 -albumi, joka kokoaa yhteen pakettiin tuon ajan keikkataltiointeja ja treenikämppänauhoituksia, joista suurin osa julkaistaan nyt ensimmäistä kertaa virallisesti. Yksi tällainen harvinaisuus on kappale Making A Liar Out Of Me, jota ei koskaan soitettu treenikämpän ulkopuolella.

”Tämä setti näyttää tuon ajanjakson olleen lähes yhtä loistokas jaksoi kuin 60-luvun puolivälin luova kausi, mitä tulee materiaalin määrään ja laatuun. Ja että hän oli, kuten 60-luvun puolivälissä, esiintyjänä voimiensa huipulla”, Dylanin uraan syvästi perehtynyt kirjailija Clinton Heylin toteaa Rolling Stone -lehdessä.

The Bootleg Series Vol. 13 on saatavana niin tavallisena tupla-cd:nä, neljän vinyylin pakettina kuin myös deluxe-settinä, joka sisältää kahdeksan cd:tä sekä yhden dvd:n.