Bon Jovi paljasti tulevan albuminsa nimen – levyllä otetaan kantaa muun muassa joukkoampumisiin

28.8.2019 09:27

Bon Jovi tunnetaan etupäässä rakkauslauluistaan, mutta sehän ei estä yhtyettä kurottamasta välillä mukavuusalueensa ulkopuolelle. Variety raportoi Jon Bon Jovin kertoneen risteilykeikallaan yleisölle yksityiskohtia Bon Jovin tulevasta albumista, ja tiedossa on tällä kertaa paljon muutakin kuin sydänsuruja.

Tulevan levyn nimi on laulajan mukaan pikantisti Bon Jovi: 2020, ja tämähän viittaa luonnollisesti Yhdysvaltain vaalivuoteen. Julkaisu ottaa kuulemma hanakasti kantaa yhteiskunnallisiin ilmiöihin, ja mukana on esimerkiksi joukkoampumisia sekä sotaveteraanien traumoja käsitteleviä kappaleita.

”Edellinen levymme This House Is not for Sale käsitteli henkilökohtaisia asioita, ja se on nyt tehty. Minulla on selkeä visio sen suhteen, miten jatkamme eteenpäin”, Jon Bon Jovi sanoi Varietyn mukaan.

”Olen hyvin tyytyväinen uuteen levyyn. Se on jotain erilaista.”

Ja milloin tämä albumi tulee julki? Siinäpä kysymys. Minkäänlaista ajankohtaa ei ole annettu, mutta kun levy on jo valmis, niin eiköhän sitä voi vuodenvaihteen tienoilla odotella. This House Is Not for Sale ilmestyi vuonna 2016, joten onhan tässä ehtinyt jo aikaa vierähtääkin.

Lisää luettavaa