”Olen Brian Johnson ja haluan vain sanoa olevani todella ylpeä työstänne…” – Ex-AC/DC -laulaja lähetti lämpimiä terveisiä Ruotsiin

6.2.2017 22:29

17. päivä maaliskuuta Ruotsin AC/DC-faniklubi järjestää vuotuisen Acdcmachine Gathering -tapahtuman, jonka tuotot ohjataan Alzheimerin ja dementian tutkimustyöhön kunnianosoituksena entiselle AC/DC-kitaristi Malcolm Youngille. Varsin hieno ja kunnioitettava suunnitelma, joka epäilemättä lämmittää paitsi rytmikitaristijumalan, myös kaikkien muidenkin samoista vitsauksista kärsivien läheisten mieliä. Planet Rock uutisoikin Youngin entisen yhtyetoveri Brian Johnsonin ilahtuneen näistä aikeista siinä määrin, että mies nauhoitti tervehdyksen osoittaakseen tukensa tulevalle tapahtumalle ja sen toteuttajille.

”Moi Johan (Kreku) ja kaikki Ruotsin AC/DC-faniklubin jäsenet. Olen Brian Johnson ja haluan vain sanoa olevani todella ylpeä työstänne Alzheimer-tutkimuksen eteen”, Johnson aloittaa. ”Kuten tiedätte, meillä on Malcolmissa yksi haavoittunut sotilas ja mielestäni se, mitä te teette tämän kauhean sairauden tunnettavuuden lisäämiseksi, on kerrassaan mahtavaa. Tiedän että Malcolm olisi hyvin ylpeä teistä. Minä ainakin olen ja haluan kiittää teitä siitä, että teette tämän.”

”Kilpa-autossani on Highway To Help -teippaukset täsmälleen samasta syystä; yritämme kertoa ihmisille tästä hirvittävästä sairaudesta ja auttaa sen parannuskeinon löytämisessä. Teistä on siinä suuri apu ja olen siitä todella ylpeä. Kiitos. Toivon teille menestystä.”

Voit käydä kuuntelemassa Johnsonin viestin täällä.

Lisää luettavaa