Brian Mayn ja Roger Taylorin mukaan Queenin ja Freddie Mercuryn ystäville on syksyllä luvassa jättiyllätys – ”Löysimme tämän helmen…”

May ja Taylor löysivät arkistoista Mercuryn laulaman kappaleen, jota ei ole ennen julkaistu.
7.6.2022 08:34

Mikäli Queen-kitaristi Brian Mayn ja rumpali Roger Taylorin puheisiin on luottaminen, tarjoillaan yhtyeen faneille syksyllä todellinen herkkupala. May ja Taylor kertoivat BBC Radio 2:n tuoreessa haastattelussa nimittäin aikovansa julkaista aikoinaan The Miracle -levyn (1989) sessioissa työstetyn Face It Alone -kappaleen, joka syystä tai toisesta jäi aikoinaan julkaisematta ja unohtui arkistojen kätköihin.

”Löysimme tämän helmen, jonka olimme tavallaan unohtaneet. Freddie (Mercury) on siinä. Se on itse asiassa todella upea, todellinen löytö. Se on The Miraclen sessioista ja muistaakseni se julkaistaan syyskuussa”, Taylor paljasti radiohaastattelussa.

”Se oli tavallaan piilossa suoraan katseidemme alla. Olimme monesti katsoneet sitä ja ajatelleet, ettei se ole pelastettavissa. Mutta tutkimme sitä taas ja meidän mahtava ääniteknikkotiimimme totesi, että ’Okei, voimme tehdä näin ja näin ja näin’. Se on palasten liittämistä uudelleen yhteen”, toteaa May ja kuvailee kappaletta hyvin kauniiksi ja koskettavaksi.

Queen saapuu Adam Lambertilla vahvistettuna kesällä Suomeen. Yhtye konsertoi Tampereen Nokia-areenalla 24. ja 25. heinäkuuta.

Lisää luettavaa