Brittiläinen rocklehti ylistää Tuomari Nurmion ja Knucklebone Oscarin yhteislevyä

2.12.2022 08:31

Tuomari Nurmion ja Klucklebone Oscarin yhteisalbumi Believe It Or Not on saanut huomiota kansainvälisessä mediassa asti. Levy on arvioitu brittiläisessä Vive Le Rock! -lehdessä ja vieläpä varsin kehuvin sanoin.

”Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar eivät välttämättä ole tunnettuja nimiä UK:ssa, mutta tämän fantastisen albumin voimalla heidän tulisi olla”, kirjoittaa Gus Ironside arviossaan antaen levylle arvosanaksi 8/10 ja kehuen erityisesti Oscarin kitaratyöskentelyä sekä Nurmion lauluosuuksia.

Believe It Or Not on tyylikäs kokoelma blues-, folk- ja soul-standardeja sekä omia alkuperäiskappaleita kekseliäillä sovituksissa. Nämä luovat tunnelman, joka tuo mieleen Johnny Thundersin ja Patti Palladin Copy Catsin tai minkä tahansa Dr Johnin levyn.”

Eipä brittikollega turhaan kehu levyä: meillä Soundissakin levy todettiin erittäin mainioksi ja nappasi komeasti neljä tähteä.

”Uskoi tai ei, niin levyn riemukkuus muistuttaa ihmisen parhaan paikan olevan sittenkin maan päällä – helvetin ja taivaan välissä”, Pertti Ojala kirjoitti arviossaan.

Lisää luettavaa