Brother Firetribe julkaisi uuden singlen, paljastaa samalla salaisen projektin – ”Tässä on ’me kaksi vastaan maailma’ -ajatusta”

Yhtye on kuvannut kaikessa hiljaisuudessa lyhytelokuvaa.
4.9.2020 10:20

Kotimainen modernin melodisen rockin sanansaattaja Brother Firetribe julkaisee kahden viikon kuluttua uuden albuminsa Feel The Burn. Tänään levyltä on julkaistu viimeinen singlelohkaisu – Chariot Of Fire on laulaja Pekka Heinon mukaan biisi, joka taisteli tiensä levylle.

”Meillä oli hyvä kertosäe, mutta muut kohdat kaipasivat terävöittämistä. Jimmy (Westerlund, tuottaja) puuttui peliin ja laittoi lihaa luiden ympärille, ja lopputulos on loistava. Biisin tunnelma kaipasi selvästikin tarinaa halusta murtautua vanhoista kuvioista irti; tässä on ’me kaksi vastaan maailma’ -ajatusta, paremman tavoittelua ja kaiken tekemistä rakkauden eteen. Näitä juttuja me kirjoitimme ensimmäisenä paperille, kun aloimme työstää sanoja. No, kappaleen nimi tuli kylläkin siitä yhdestä elokuvasta, mutta Vangelis ei ole tässä lainkaan mukana. Ikävä kyllä!” Heino naurahtaa.

Samalla yhtye paljastaa, mitä se on työstänyt salassa koko kesän ajan: Night Drive -kappaleen musiikkivideo herää henkiin, kun ”Night Drive -tyyppi” tekee comebackin lyhytelokuvassa. Elokuvan käsikirjoitus on tulevan Feel The Burnin ja Brother Firetriben muun musiikin inspiroima. Eri rooleissa nähdään muun muassa Ronja Kuoppamäki, Ilkka Heiskanen, Minka Kuustonen, Jussi Lampi ja tietenkin Pekka Heino. Elokuva julkaistaan myöhemmin tänä syksynä.

Lisää luettavaa