Bruce Dickinson hankki viimein älypuhelimen – miehen kädessä komeilee Nokia 3310

Kuvakaappaus Planet Rockin videohaastattelusta.

No nytpä on Bruce Dickinson taas mukana ratsastamassa teknologiavallankumouksen aallonharjalla! Planet Rock jututti Iron Maiden -laulajaa videohaastattelussa, ja juttutuokion lomassa tulee ilmi, että mobiililaitevapaaseen elämään ilmeisesti uskova Bruce on viimein hankkinut älypuhelimen – tai oikeammin hänelle on väkisin hankittu sellainen. Ja mikäs se onkaan: Nokian 3310! Tai se pari vuotta sitten julkaistu uusi versio siitä, mutta kuitenkin.

”Lähes vuosi sitten sain toimiston kavereilta älypuhelimen. He sanoivat, että tässä on puhelimesi, ja minä tuumasin, että tosi kiva. Sitten laitoin sen pois enkä koskenut siihen enää ikinä”, Dickinson kertoo.

Nyt Iron Maiden on kuitenkin mukana Heavy Metal Truants -hyväntekeväisyysohjelmassa, ja siihen liittyvistä syistä Dickinson joutui kaivamaan Nokiansa esille ja jopa ottamaan sen käyttöön. Kukaties Brucesta saadaan seuraava sosiaalisen median mielipideautomaatti, kuka tietää!

”Käytännössä elämäni on pilalla tästedes. Elän elämääni vain muiden kautta”, Bruce veistelee. ”Mutta laite tekee kiinnostavia asiota.”

Iron Maidenin ja kukaties Dickinsonin Nokian voi nähdä ensi vuoden Rockfestissa. Festivaali järjestetään 2.–4.6.2022 Hyvinkäällä.