Bruce Dickinson on hieno mies: Iron Maiden -laulaja teki vakavasti sairaan pikkupojan päivästä ikimuistoisen

Suuri kiitos kuuluu myös entiselle Iron Maidenin turvallisuusvastaavalle ja Andy Coppingille.

Leukemiaa sairastava Rossi Starbook ei taatusti unohda koskaan tämänvuotisia Download-festivaaleja. Pikkumies pääsi nimittäin tapahtuman yhteydessä tapaamaan suuren sankarinsa Bruce Dickinsonin, kertoo Classic Rock.

Kuultuaan Iron Maidenin saapuvan festivaaleille, Starbook nauhoitti oman, Dickinsonille suunnatun Aces High -tulkinnan ja latasi sen Youtubeen. Video aiheutti sen verran hyvää pöhinää, että sana kiiri aina Download-pomo Andy Coppingille asti ja pian Rossi löysikin itsensä Doningtonista viettämässä aikaa backstagella Iron Maiden -solistin kanssa. Pojan äiti kommentoi tapaamista seuraavasti:

– Se oli Rossin ensimmäinen kerta Iron Maiden -konsertissa ja varmasti unohtumaton kokemus. Hän on normaalisti mitä puheliain pikkumies, mutta jähmettyi Brucen tavatessaan! — Mutta Bruce oli todella herttainen ja jutteli Rossin kanssa. Oli upeaa nähdä poika niin onnellisena. En voi koskaan kylliksi kiittää kaikkia niitä, jotka tekivät tämän mahdolliseksi. Rossi sanoi minulle tämän olleen paras päivä ikinä.

Rossin ennuste ei ole vielä selvillä ja hänen hoitonsa jatkuvat ensi vuoden toukokuuhun saakka. Pidämme peukkuja!

Kuvan tapaamisesta löydät täältä ja aiemmin mainitun Aces High -videon puolestaan tästä: