”Bruce Dickinson on täysi persläpi” – Sharon Osbourne latoo hämmentävän tylyä puhetta Maiden-laulajasta

10.11.2022 21:55

Jos Sharon Osbourne osaa jotain tehdä, niin ainakin hän osaa ottaa mediakentän haltuunsa. Ozzy ja Sharon Osbourne antoivat hiljattain Consequencelle haastattelun, joka taatusti kiertää musiikkimediassa vielä pitkän aikaa. Harvoin nimittäin kukaan puhuu näin tylysti Bruce Dickinsonin kaltaisesta metalli-ikonista.

Asia tuli puheeksi, kun Ozzyltä kysyttiin, tunteeko hän olevansa aliarvostettu laulaja Dickinsonin, Rob Halfordin ja Ronnie James Dion kaltaisten kultakurkkujen joukossa. Ozzy ei ryhtynyt varsinaisesti ylistämään kollegoitaan, mutta hän piti sanansa aika neutraaleina. ”Bruce Dickinson on loistava laulaja, mutta olen työskennellyt hänen kanssaan ja ihmisenä hän ei ole kovin mukava”, Ozzy toteaa ja lisää, ettei liiemmin välitä vertailusta muihin laulajiin, vaan ainoastaan fanien mielipiteellä on merkitystä.

Sharon sen sijaan antoi palaa ihan huolella. Ilmeisesti surullisenkuuluisa vuoden 2005 Ozzfest-kiertue hiertää edelleen osapuolten välejä – tuolloinhan Iron Maiden nähtiin Ozzfest-kiertueella, ja koko yhteistyö päättyi sekasortoon, kun Maidenin keikkaa sabotoitiin kaikenmoisin pienin ja suurin ilkeyksin aina kananmunien heittelystä alkaen. Syyksi kohtelulle Sharon kertoi myöhemmin, että hänen mielestään Dickinson oli käyttäytynyt Ozzyä kohtaan nihkeästi pitkin rundia.

”Bruce Dickinson on täysi kyrpä. Tai ei oikeastaan, sillä kyrpä on mukava asia. Hän on täysi persläpi”, Sharon sanoo Consequencen artikkelissa.

”Sanon näin siksi, että hän oli mukana Ozzfest-nimisellä kiertueella. Ja Ozzy Osbourne maksoi hänelle joka ilta esiintymisestä. Hän hyväksyi homman. Hän tiesi, mitä oli tekemässä. Ja joka ilta hän nousi lavalle ja sanoi ikäviä asioita Ozzysta. Koko kiertueväki ja muut bändit olivat, että päästetäänkö tuo oikeasti kuin koira veräjästä? Ja minä olin, että kyllä päästetään. Mutta viimeinen keikka oli Los Angelesin tienoilla ja ajattelin, että saatanan kusipää, nyt saat ansiosi mukaan.”

Sharon lisää myöhemmin samassa jutussa, ettei hänellä ole mitään muita Maiden-muusikkoja vastaan. ”Bändin jätkät ovat loistavia tyyppejä. Koko bändi. He menestyvät hienosti, ja he ovat loistava yhtye”, Sharon sanoo, mutta jatkaa nopeasti vuodatusta Brucen asenteesta ja siitä, miten tämä on hänen mielestään kateellinen Ozzylle.

Niin että kohuhan se tästäkin syntyi. Katsotaan, miten Dickinson tähän vastaa – aikaisemmin hän on yrittänyt tasoitella välejä Osbourneihin, mutta mitä ilmeisimmin huonolla menestyksellä.

Lisää luettavaa