”Se oli myrsky teekupissa” – Iron Maiden -solisti muistelee vuosikymmenen takaista itsensä ja Ozzy Osbournen perheen välistä vihanpitoa

Välien uskottiin kylmenneen Sharon Osbournen (väitetysti) sabotoitua Iron Maidenin vuoden 2005 Ozzfest-keikkaa Kalifornian San Bernardinossa.

https://www.youtube.com/watch?v=WqbfTgFzUf8

Iron Maiden -solisti Bruce Dickinson on vihdoin kommentoinut reilun vuosikymmenen takaista väitettyä ”vihanpitoa” itsensä ja Black Sabbath -legenda Ozzy Osbournen perheen välillä. Aiheesta NME:lle puhellut Dickinson vaikuttaisi ainakin kommenttiensa perusteella päässeen asian yli jo aikapäiviä sitten, jos nyt mitään varsinaista skismaa osapuiden välillä on ylipäätään koskaan todella ollutkaan.

”Se oli myrsky teekupissa”, Dickinson toteaa selkkaukseen ja sen jälkipuinteihin liittyen. ”Kasvoin Ozzyn aikaisen Sabbathin parissa. Ozzy ja Sabbath ovat ikonisia, joten se siitä. Juttu on vain niin, että en erityisemmin pidä tosi-tv:stä, joten en aio tarjota rauhanpiippua Kardashianeillekaan.”

Väiteyt ongelmat leirien välillä juontavat juurensa vuoden 2005 Ozzfestiin, jonka alla Dickinsonin esittämät tosi-tv:tä halveksivat kommentit otettiin yleisesti piikkinä tuolloin suosittua The Osbournes -realitya tähdittäneille Osbourneille ja Ozzyn vaimo Sharon olisi tästä suivaantuneena päätynyt sabotoimaan Iron Maidenin esiintymistä Kalifornian San Bernardinossa oikein isolla kädellä. Väitteiden mukaan Sharon olisi nimittäin Maidenin esiintymisvuorolla paitsi peukaloinut äänentoistoa, myös viivyttänyt yhtyeen Eddie-maskotin lavalle saapumista ja komentanut vielä lopuksi ihmisiä viskelemään Dickinsonia kananmunilla ja pulloilla yleisön joukosta.

Voit katsoa kuvamateriaalia ko. keikan tuoksinasta jutun ylälaidasta.