Chris Cornellin kuolema on varmistumassa itsemurhaksi

19.5.2017 06:45

17. toukokuuta Yhdysvaltain Detroitissa kuollut Soundgarden-laulaja Chris Cornell teki kuolinsyytutkijan mukaan itsemurhan, raportoi uutistoimisto AP. Cornell löydettiin hirttäytyneenä hotellihuoneestaan. Hän oli 52-vuotias.

Ruumiinavausta ei ole vielä tehty, joten sen tarkempaa tietoa Cornellin kuolinhetkestä ei ole vielä saatavilla. Tapaus on herättää runsaasti kysymyksiä, sillä muun muassa TMZ-sivuston mukaan Cornell ei ollut vaimonsa Vickyn mukaan lainkaan masentuneen tai itsetuhoisen oloinen viimeisenä iltanaan.

Murhenäytelmän päivämäärä kiinnittää huomion. Cornell siis hirttäytyi 18.5. – aivan kuten toinen muusikkolegenda, Joy Division -laulaja Ian Curtis tasan 37 vuotta aiemmin. Mahdollisesti ja todennäköisesti pelkkää sattumaa, mutta huomionarvoista silti.

EDIT: Cornellin kuolinpäiväksi on tarkentunut tutkimusten myötä 17. toukokuuta. Curtis-yhteensattuma siis ei pidäkään paikkaansa.

Cornellilla oli kahdesta avioliitostaan 16-, 12- ja 11 -vuotiaat lapset. Hän on puhunut avoimesti alkoholi- ja lääkeriippuvuudestaan ja kertoi raitistuneensa toisen kuuluisan yhtyeensä Audioslaven ensimmäisen albumin tekemisen aikoihin 2000-luvun alussa.

Lisää luettavaa